Categorii

Stiri

Concurs Facebook cu premii aici
CONCURS CU PREMII GARANTATE

Facebook

Promotii

Recomandate

Publicitate

dotari hypermarket, amenajari supermarket, cosuri

Informatii

1. Selectarea produsului

Selectati Categoria de produse care va intereseaza alegeti produsul dorit si apasati butonul "ADAUGA COS". Aceasta operatiune se poate repeta daca doriti sa achizitionati si alte produse. Produsele ce nu se afla in stoc nu vor putea fi trimise catre "Cos cumparaturi". Pentru a confirma comanda dumneavoastra apasati pe "Trimite comanda", dupa care urmeaza sa va autentificati.
ATENTIE,CONFIRMAREA COMENZII VA TREBUI EFECTUATA SI TELEFONIC DUPA CE A FOST PLASATA, IN CAZ CONTRAR COMANDA ESTE CONSIDERATA NULA.
Pretul afisat in magazinul virtual la categoaria TATUAJE FALSE corespunde pentru un set (2 x maneci).

2. Autentificare

Daca aveti cont la magazinul nostru introduceti adresa de email si parola, daca nu aveti cont atunci introduceti date valide in formularul "VREAU CONT". La crearea contului, va rugam completati cu atentie datele referitoare la nume si prenume adresa si telefon. Toate aceste campuri sunt obligatorii. Daca nu introduceti un numar de telefon corect pentru a se putea confirma comanda, aceasta nu va fi onorata.

3. Livrarea

Livrarea se face prin CARGUS sau POSTA ROMANA(mandat postal).
Livrarea in Bucuresti - de la 15 Ron in functie de greutatea coletului.
Livrarea in tara - de la 15 Ron in functie de greutatea coletului si zona.

In valoarea coletului este inclus si pretul plicului plastificat cu bule aer in interior-7 lei.

ATENTIE,CONFIRMAREA COMENZII VA TREBUI EFECTUATA SI TELEFONIC,IN CAZ CONTRAR COMANDA ESTE CONSIDERATA NULA SI VA FI STEARSA AUTOMAT. Pretul afisat in magazinul virtual la categoria TATUAJE FALSE corespunde pentru un set (2 x maneci) .

Pentru intrebari va stam la dispozitie de Luni pana Vineri in intervalul orar: 10:00-18:00 si Sambata de la ora 10:00-16:00, la numarul de telefon: 0775 357 169
Nota: Va rugam sa va autentificati in site pentru a plasa comenzi. Preluam telefonic doar confirmarea comenzilor plasate de catre utilizatorii autentificati in site. Utilizatorii care nu completeaza toate campurile din site corect nu vor primi comanda,fiind considerata nula si stearsa automat/imediat. Toti utilizatorii care emit comenzi si nu ridica coletul de la posta, vor fi adaugati in "black list" aceasta ducand la limitarea accesului acestor utilizatori in platforma magazinului.
.
Cautam colaboratori-distribuitori pentru tricouri si maneci tatuaje serigrafiate.

Login

Adresa de e-mail:

Parola:

Newsletter

Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a primi noutati, oferte speciale si promotii.
E-mail:

Informatii contact

PROGRAM:LUNI-VINERI
ORAR :10.00-18.00
SAMBATA:10.00-14.00 ; DUMINICA-INCHIS!
TEL: +40 774 610 875
Atentie:Comanda se confirma telefonic(clientul suna dupa emiterea comenzii),in caz contrar o consideram nula.Utilizatorii care emit si confirma comanda dar nu o ridica(nu efectueaza plata coletului) de la Posta Romana sau Curier Rapid,nu vor mai avea posibilitatea pe viitor sa comande produse din acest site.Cumpara acum tricouri de minim 100 RON si primesti GRATUIT un set de tatuaje surpriza!Oferta limitata! ACEST SITE SE POATE VINDE CU STOC DE TRICOURI SI TATUAJE LA PRETUL DE 1500 EURO.

Saptamanal

Top 10 cumparate

Publicitate 2

Anunturi imobiliare proprietari Bucuresti
Maseplasticebucuresti

Informatii